3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Új 3D-s internetszemüveg - 3Dszemuveg.hu

2013.05.31. - kandras3d Szólj hozzá!

A Google interaktív szemüvege után egy kaliforniai vállalkozás olyan prototípust állított elő, amely lehetővé teszi, hogy viselője három dimenzióban lássa és irányítsa a virtuális tér tárgyait.

A fejlesztő Atheer Labs az eddigieknél is kifinomultabb mobil internetelérési eszközként mutatta be a találmányt. Terveik szerint a szemüveg lehetővé teszi, hogy a Harry Potter varázsvilágában megismert animált képeket láthassunk vagy speciális, az üzletek kirakatüvegére vetülő üzeneteket olvashassunk.

Soliman Itani, az Atheers vezetője az internetben való teljes elmerülés élményét jósolja, azzal együtt, hogy a technológia elég intelligens lesz ahhoz, hogy minden irányból körülvegyen bennünket.

„A mi 3D-s mobil platformunk alapvetően megváltoztatja az emberek információhoz való jutásának módját, hiszen természetes gesztusokkal, például a fej mozdulataival tudunk irányítani” - magyarázta Itani. Cége dolgozik a hangirányítás kifejlesztésén is.

A Google-nek is van interaktív, hangvezérlésű szemüveg-projektje, amellyel internetezni, mobil alkalmazásokat használni, e-maileket küldeni lehet. Egyelőre prototípus létezik, amelyet leginkább az alkalmazások fejlesztői használnak, arra még várni kell, hogy a nagyközönség is láthassa.

Az Atheer a jövő évben tervezi, hogy készülékével a nyilvánosság elé lép.

A Google-hoz hasonlóan az Atheer is az Android operációs rendszert használja, és wifivel vagy mobil telefonnal kapcsolódik az internethez.


www.3dszemuveg.hu

Címkék: google internet link szemüveg 3d

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr245338190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása