3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Óz, a hatalmas 3D-ben közeleg

2013.03.07. - kandras3d Szólj hozzá!

Az amerikai premierrel egy időbe megérkezik hozzánk is Sam Raimi legújabb filmje az Óz, a hatalmas. Raimi a kissé zagyva és átgondolatlan Pókember 3 óta egy low budget horrorral jelentkezett (Pokolba taszítva), de erre a projektre a Disneytől 200 millió dollárt kapott. Az előzetesekből és az eddigi visszajelzésekből úgy tűnik Raimi nem is spórolt...főképp a látványon. Kis szerencsével (ránk nézőkre tekintve) valamivel átgondoltabb és izgalmasabb történetet kapunk, mint három évvel ezelőtt Tim Burtontől, mikor ugyancsak a Disney égisze alatt az Alicet feldolgozta. Első blikkre ismét úgy tűnik, hogy csúnyán kaszálni fog az egeres cég. De pár nap múlva minden elválik.

oz-great-powerful-july-17-5

Az Alice csodaországban című filmhez képest annyi változást történt, hogy nem az eredeti alapanyagot mesélték el 'háromdésszínescukormázas' borításban, hanem egy kvázi eredettörténetet írtak a jól ismert storyhoz:

"Amikor Oscar Diggs (James Franco), az igencsak gyanús, piti kis cirkuszi bűvész sietve távozik a porlepte, unalmas Kansasból, az izgalmas Óz birodalmába, úgy tűnik, megütötte a főnyereményt: hírnév és gazdagság vár reá. Egészen addig gondolja így, amíg nem találkozik a három boszorkánnyal, Theodora-val (Mila Kunis), Evanora-val (Rachel Weisz) és Glinda-val (Michelle Williams), ők hárman nem egészen biztosak abban, hogy ő lenne a várva várt nagy varázsló. Oscar ugyan akarata ellenére, de belekeveredik Óz birodalmának és annak lakóinak életébe, így mihamarabb rá kell jönnie, ki áll a jó s a rossz oldalon, mielőtt túl késő lenne! Élve a bűvészet adta lehetőségekkel, például az illúzióval, találékonyságával párosítva –és talán egy kis varázslattal is - , hősünk nem csak a nagy és hatalmas Óz, a varázsló szerepébe bújik, hanem egy jobb ember bőrébe is. "

Kedvcsinálónak pedig tekintsétek meg a film magyar nyelvű előzetesét!

Ha pedig otthon szeretnétek élvezni a 3D filmeket, mást se kell tenni, mint ellátogatni

3dnap.hu oldalra

és megrendelni a kiválasztott filmet.

Címkék: premier 3d óz hatalmas blu ray blu blu-ray 3dbd 3dnap 3dnap.hu 3d-ben

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr615121439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása