3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Nem lesz további 3D-be átkonvertálás a STAR WARS filmekben!

2013.01.29. - kandras3d Szólj hozzá!

George Lucas az Avatar megtekintése után elmondta, hogy már régóta szerette volna, ha a Star Wars franchise egyes részeit 3D-ben tudná a rajongók elé tárni, ám az eddig rendelkezésére álló technika ezt nem tette lehetővé. Ám James Cameron filmje után úgy látta, hogy most már minden adott ahhoz, hogy átkonvertálhassa filmjeit. Bejelentették, hogy az összes rész újra a mozikba fog kerülni 3D-ben, tavaly be is mutatták a Baljós árnyakat, ám az eredmények nem voltak kielégítőek.

A Lucasfilm a Disney-vel közösen úgy döntött, hogy A Klónok támadását és a Sith-ek bosszúját 3D-s változatát mégsem küldik a mozikba, inkább a hetedik felvonásra fognak koncentrálni. Elvileg 2015-ben érkezne a Star Wars 7, ám úgy hírlik, hogy J.J. Abrams nem biztos, hogy elkészül addigre, mivel a rendező azt szeretné, ha minden rajongó elégedett legyen és nem akarja elsietni.

Mi mindenesetre mindkét hír halatán szomorúak vagyunk.

Címkék: disney star wars 7 támadása klónok 3D STAR WARS

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr825051198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása