3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Lord of the Dance 3D Blu-ray 2011es Turné Film

2012.09.07. - kandras3d Szólj hozzá!

 

Ez a kiadás igazi ritkaság, kevés helyen megvásárolható, de a 3dnap.hu-nál megtalálható.    

lotd.jpg

       Michael Flatley profi karrierje az 1980-as években kezdődött. A nemzetközi áttörést a '94-es Eurovíziós Dalfesztiválon bemutatott, mára már legendásnak számító 7 perc jelentette, amely a két évvel későbbi Lord Of The Dance produkciójában, a sztár megkérdőjelezhetetlen főművében teljesedett ki.

 

     Szinte elképesztő az előadás elmúlt 12 évének eredménylajstroma: 10 nap alatt 250 ezer eladott jegy Ausztráliában, 21 egymást követő előadás a londoni Wembley Arénában, több tízmillió eladott cd és dvd, hogy csak néhányat említsünk a megdönthetetlen rekordokat felsorakoztató káprázatos produkcióról. 400 alkalommal a címszerepet is maga Flatley táncolta 1998 júniusáig, aki egyébként több egyéni kategóriában is bekerült a Guinness Book Of World Records-ba - mint a Legjobban fizetett táncos, a Legmagasabb összegre biztosított lábak (40.000.000$), vagy a Világ Leggyorsabb lába - (35 "tap", azaz talajhoz érintés másodpercenként).


     A Los Angeles Times által "varázslatos kalandnak" nevezett produkció valójában egy az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a Jó és a Gonosz klasszikus meséje. A történet kibontakozása során a Kis Lélek segít a Tánc Urának megvédeni az embereket a Don Dorcha, a Sötét Úr ellen, miközben a nézők lehengerlő ízelítőt kapnak az ír és a ritmikus kelta tánc mágiájából. A 600 jelmezt felvonultató előadás sodró iramát sejteti, hogy az 50 táncos átlagéletkora mindössze 22 év. A fiatal tehetségeket Flatley maga válogatja és tanítja, képzi, míg a pódiumra lépnek.

További 3d filmek itt:
http://3dnap.hu/3D-Blu-ray-filmek.html

3d szemüvegek:
http://www.3dszemuveg.hu/

Valós vagy átkonvertált 3d?

Címkék: tv the dance of michael 3d megjelenés blu ray blu lord flatley

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr144761313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása