3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

3D Továbbgondolva: Panasonic bemutta az első Ultra-High Definition TV készüléket

2012.05.01. - kandras3d Szólj hozzá!

 

panasonic 8k tv.PNG 

Panasonic az NHK-val együttműködve mutatta be a világon az első 7680x4320 felbontású, más néven Ultra-High Definition vagy Hi-Vision 145 colos plazma televízióját. Japánban a fullHDtv és a 3D adás teljesen normális és elterjedt dolog, sőt inkább már annyira unják is, hogy kell egy élesebb képet adó friss szabvány. (Mi már mondjuk annak is örülünk, hogy a Forma 1-et végre HD -ben nézhetjük! Köszönet MTV1 !!) Ezen dolgozik az NHK (kb. olyan mint japán mtv-je és most nem a zeneadóra gondolok. Persze , hogy a HD-s ?Magyar Tv-re. :-) ) több partner bevonásával. A HDTV utódjának a 4k vagy inkább a 8K-s felbontású rendszereket szánják. 8K felbontású kamerák meg nem igazán barátságos, formában léteznek, mint ez a 2009-es NHK prototípus:

8k prototype camera.jpg

A rendszert 2020 körül szeretnék bevezetni. A 3D TV-k arányát akkorra 70 %-ra teszik! A mostani fullHD felbontáshoz képest a 8K Tv-n 16x annyi képkockát látunk. Minnél részletesebb egy kép annál nagyobb felületen kell megjeleníteni, hogy lássuk a különbséget. A hdtv-k sem véletlenül rendelkeznek 2-3x akkora képátlóval.

Címkék: tévé hdtv kamera 3d fullhd

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr324483127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása