3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

PS3 - 3D TV - 3D Játékok - Uborkaszezonban nem rossz! - 3DNAP.hu

2012.03.18. - kandras3d Szólj hozzá!

Imádjuk a 3D-t! Sok-sok 3D filmet szeretünk nézni a remek kis 3D tV-nken! DE mi van ha éppen nincsen új filmünk!! Hoppá. Nem készítenek elég 3D filmet! Ez az igazság! Már 2012-t írunk de még mindig nincs elég tartalom a 3D TV készülékünkhöz! Pedig mi mindent megvettünk a tVnkhez. Van rengeteg 3D szemüvegünk, 3D Blu-ray lejátszónk, sok-sok 3D Filmünk (Amiket már 5x láttunk) , van 3D képes PS3-nk ... és ekkor jövünk rá , hogy lehet 3D-ben játszani a PS3 gépünkön. A sony tavaly 50 db 3D kompatibilis ps3 játékot hozott ki (Egy részük a klasszik sorozatban van, utólag 3d-ssé tették) Aok-sok pedig teljesen új. Ilyen a Sonic legújabb Generations része. A menüben kellemesen kiválasztható a 3D mód ... feltesszük a 3D szemüvegünket és máris 3D-s. Nagyon élethűre sikeredett. Már a menüben a (fehér háttér miatt) egyből kilyön a mélység. Aztán a játékbana sok csúszkálás, lecsúszás különféle csöveken igencsak jól sikerült a 3D -t nézve. Aztán olyan pálya is van ahol folyamatosan hullik a színes konfetti, olyan mintha egy karnevál kellős közepén lennénk.

 

 A Sonynál igencsak kitettek magukért, de éppen itt gondol arra az ember , hogy mi történt az XBOX- szal. Igencsak lemaradtak. Se Blu-ray lejátszó se 3D támogatás. Az a 3D TV tulajdonos akinek a TV készüléke alatt csak egy XBOX360 van az igencsak szomorkodhat. Talán majd az XBOX720 és a bele épített 3D. De hány év van addig. Idén már biztosan nem jönnek ki vele talán jövőre. Addig marad a PS3! 

Címkék: film ps3 szemüveg 3d xbox360 generations blu ray sonic 3ds xbox720 3dnap

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr354324594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása