3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Resident Evil: Retribution 3D - 90 millió dollárból - Ez 2012

2012.03.16. - kandras3d Szólj hozzá!

Resident Evil: Retribution

 

A nagy hollywoodi fejesek, producerek, szponzorok valószínűleg nagyon elhitték anno a majáknak, hogy 2012-ben bekövetkezik a világvége, elpusztul minden, mert az utolsó centjüket is hatalmas film-monstrumokba fektették, hogy aztán mielőtt végképp az enyészet martalékává válik az emberiség, még elszórhassák a bevételt ebben a boltban. De persze valószínűbb, hogy okosan és előregondolkodva tettek mindent, és magasról tesznek az ilyen negatív jövőkép jóslatokra és csak egyszerűen jó az üzleti érzékük. Igazából nekünk mindez tökmindegy, a lényeg, hogy jó sok 3D produkció dübörög majd a vásznon és onnét kinyúlva idén, amit tűkön ülve várhatnak a megrögzött filmrajongók.

Egyik ilyen alkotás a legújabb Resident Evil.

Rendező: Paul W.S. Anderson

Büdzsé: 90 milla

A negyedik rész önmagában kiérdemelte a megnéztük jelzőt, de fogjuk rá, hogy azt nem Anderson csinálta, aki a kezdeteket, az első - és egyben legnézhetőbb - részt. Vannak olyan franchise-ok, amik érthetetlen módon jutnak el adott esetben egy ötödik részig, de a Kaptár-sorozat az "ékes" bizonyíték rá, hogy Hollywoodban bármi lehetséges. Persze az is tény, hogy állítólag egyre bátrabban és többször vesznek át motívumokat a játékból, ami nyilvánvaló is lehetne, de tudjuk, hogy Amerikában minőségi játékadaptációt eddig még csak elvétve sem igen láttunk. Valószínűleg ez az ötödik rész sem arról lesz híres, hogy hirtelen logikus, izgalmas történetet és árnyalható, többdimenziós karaktereket kapunk majd. Mit várunk a filmtől. Nagyon nagy zúzást, látványos akciójeleneteket és hatásvadász 3D-t! Egy 3D filmnél az is fontos, hogy valódi 3D kamerákkal dolgoznak vagy csak utólag átkonvertálják. A resident Evil legújabb része milyen? erre a választ itt tudjátok meg: 3D film lista

Címkék: film lista kamera vagy evil 3d ray resident blu valós retribution 3dbd átkonvertált

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr574319854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása