3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Shark Night 3D - A cápák éjszakája 3D-ben! www.3dnap.hu

2012.03.06. - kandras3d Szólj hozzá!

Amikor felröppennek a hírek, hogy érkezik egy újabb emberevős, fenevadas popcorn film, már előre eldöntjük, hogy na ez lesz az amit biztosan nem nézünk meg. Aztán jön egy változékony időjárásba burkolózó vasárnap délután és hogy-hogynem előkerül az aktuális 'majdmeglátjukmilyen'- film.

A recept egyszerű: kell egy csapat, legyen benne egy pancser, egy kemény legény, na meg sok-sok eyecandy-közeli bikinis csaj, akik előbb mellett ráznak, majd vért köpnek. Na de így van ez az idők kezdete óta és így lesz ezután is amíg csak van igény ezekre a filmekre. Merthogy van, pláne 3D-ben!

Ne mondja senki, hogy nem sajnáltuk előre a Piranhát, akármelyik cápát, vagy a tökömtudja milyen dns-összetételű ismeretlen fajt, aki főállásban embereket eszik, aztán a már említett vasárnap délutánokon valahogy mindig előkerülnek.

Szóval előkerült a Shark Night 3D is. A történetet nem nehéz kitalálni egy baráti társaság úgy dönt alkoholba fojtja szabadidejét, persze nem tudják, hogy nem nagyon kellene a víz közelébe menni, hiszen ott egy fenevad, aki vérre éhezik.

Ha eddig megvan a történet, a többit nem is mesélem el, spoilerek nélkül is tudod mi és milyen minőségben fog történni.

A főleg napfényben játszódó Cápák éjszakája azok közé a 3D filmek közé tartozik amikben a 3D hatást nem a sötét jelenetekben érték el. Nagyon jó 3D efektekkel tarkított mozi. 

Értékelés: 10/4

Címkék: kritika film mozi 3d értékelés ray blu éjszakája cápák 3dbd

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr84292257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása