3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Alice Csodaországban 3D BluRay lemezen

2012.01.19. - kandras3d Szólj hozzá!

Ez a film fantasztikus 3D élményt nyújt mivel teljesen a három dimenziós mozizásra készült. Rengeteg nagyon láványos jelenettel tarkították a filmet. A film bemutatója is tele van ilyen részletekkel.

Szerencsére találtam egy vörös/ciános videót Youtube-on. Lehet nézni HD-ben is, igaz a Vörös/cián technológia nem túl jó 3D-s élményt nyújt de már ezen is látszik hogy milyen jó lett a film 3dimenziós hatása.
Itt a videó:

A videó megtekintéséhez szükséges egy Vörös/cián lencsés 3D szemüveg. Ha nincs lehet kapni pár száz forintért két webshopból is. Egyik , Másik.
 

Saját véleményem szerint ha nem is annyira tetszik valakinek a film elborult képi világa, kárpótol minket a 3D hatás amit össze hoztak a film készitői. Szerintem egy nagyon látványos 108 perces művet csináltak Tim Burtonék.

Ha szeretnéd megvenni a filmet megvásárolhatod a 3d-boltból

-Direkt link vásárláshoz-

A Blu-Ray tartalma még a 3dimenziós film mellett egy normlál tévén is nézhető változat ha esetleg nincs a 3D-s film lejátszásához szükséges felszerelés.
De hát ha már az ember 3D Bluray filmet vesz akkor szeretné élvezni annak előnyeit is.

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr443589476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása