3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Tron - Örökség 3D BluRay kapható!

2011.07.08. - kandras3d Szólj hozzá!

Megérkezett hozzánk is végre az új Tron film, mely immár 3D BluRay-en, a legmagasabb minőségben tárja elénk egy komputervilág minden részletét, megtoldva még egy dimenzióval. A film rendelhető a www.3-dbolt.hu oldalon vagy katt IDE!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Disney új filmje példa nélküli csoda a high-tech világából. A TRON: ÖRÖKSÉG minden képzeletet felülmúló, forradalmi vizuális különlegesség. Amikor Kevin Flynn (Jeff Bridges), a világ egykor legnagyszerűbb videojáték-programozója titkos jelet küld egy lélegzetelállító digitális birodalomból, fia (Garret Hedlund) elindul, hogy megmentse rég eltűnt apját. A cyber-univerzumban egy félelmet nem ismerő amazon, Quorra (Olivia Wild) segítségével apa és fia mindent eldöntő csatába indul, hogy amikor összecsap a Jó a Gonosszal, a Jó győzhessen. A TRON: Örökség e kiadása páratlan élményt nyújt digitális világon innen és túl. Az eddig be nem mutatott extrák segítségével pedig még mélyebbre merülhetünk a film bámulatos és szövevényes világába.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr443049870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása