3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Gulliver utazásai 3D

2011.06.13. - kandras3d Szólj hozzá!

Jack Black óriási kalandba keveredik Lemuel Gulliver, igazi kisember bőrébe bújva. Pedig a srác egy nagy New York-i újságnál dolgozik… lenn a pincében, a postázóban. Néhány jól irányzott hazugság segítségével megszerzi első újságírói megbiztatását, és nekivághat a kalandnak, ami túl nagyra sikerül. Hajótörést szenved, és Lilliputban, pöttöm emberkék kicsiny királyságban találja magát. A helybeliek szemében most ő a legnagyobb arc, és ezért az önbizalma is hatalmasra nő. De a nagy szájával bajba sodorja vendéglátóit. Kénytelen felnőni a feladathoz, hogy megmentse, akit meg kell, és esetleg még álmai nőjét is megszerezze…
Swift fantasztikus történetének főszerepében a fergeteges Jack Black bolondozik. Kiváló partnerei Jason Segel (Spancserek, Felkoppintva), Emily Blunt (Farkasember, A tökéletlen trükk), Amanda Peet (2012, Melinda és Melinda), és a humor skót királya, Billy Conolly.

 

Címkék: film filmek ray blu guliver utazásai

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr532979373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása