3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

James Cameron , az Avatar rendezője szerint veszélyes a 3D-re váltás!

2011.01.24. - kandras3d 1 komment

Cameron szerint komoly károkat okozhat az új technika fogadtatásában, ha a hollywoodi stúdiók normál formátumból hirtelen minden filmjüket átváltoztatják háromdimenzióssá.

"Az a baj ezekkel a döntésekkel, hogy a filmkészítőknek és nem a stúdióknak kellene meghozniuk őket, mivel ha a stúdiókon múlik, azok habozás nélkül feláldozzák a minőséget az alacsonyabb költségekért" - ágált a rendező.

Cameron hangsúlyozta, hogy a 2D-ben készült filmek rövid úton 3D-re váltása helyett inkább eleve 3D technikával kellene forgatni, mivel csak az garantálja a megfelelő minőséget.

A rendező, aki nem titkolta, hogy éppen korábbi sikerfilmje, a Titanic háromdimenzióssá változtatásán dolgozik, úgy fogalmazta meg a különbséget, hogy az nem egy "összecsapott átalakítás" lesz, mivel elegendő időt szán a színvonalas kidolgozásra.

A filmkészítők purista irányzata azt kifogásolja, hogy a 3D-re konvertált filmek rossz minőségűek, ugyanis szerintük azon érződik a rétegezettség, és ez meglátszik a képmélységen.

Az Alice Csodaországban rendezője, Tim Burton azonban kijelentette, hogy esze ágában sem volt 3D-ben forgatni, hiszen az számára még bonyolultabbá tette volna a produkciót. Szerinte a dolog sokkal egyszerűbb: "vannak jó 3D-s és rossz 3D-s filmek, jó konvertálások és rossz konvertálások".

Forrás: MTI

Címkék: film filmek titanic szemüveg 3d tim blu ray szemüvegek cameron 3ds alice burton csodaországban 3d s

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr782609554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gvrq2u 2011.02.22. 14:20:42

Nekem tetszett a film mindekinek csak ajánlani tudom. Ezen a linken lehet is vásárolni:
3-dbolt.hu/index.php?/Blu-Ray-Aktiv-3D/Az-osszes-termek-megtekintese.html
süti beállítások módosítása