3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

Nagyon vadon / Open Season (3D-változat)

2011.01.22. - kandras3d 2 komment

Boog, a szelíd grizzly csak ennyit kér, egyébként boldogan éli a kisvárosi sztárok mindennapi életét: este fellép a helyi természetrajz-show-ban, aztán nyugovóra tér gazdája és nevelője garázsában, ahol szívből etetik és szeretik. Állati ösztöneit mélyen eltemette, és semmiért sem cserélné el a civilizáció örömeit. Ám egyszer mégis megszólal a vadon szava: méghozzá fülsértően, hadarva és össze-vissza. Ugyanis egy félszarvú szarvastól ered, aki dilis fejébe vette, hogy megmenti a nagy mackót, és visszavezeti az erdőbe. Terve végül sikerül, így az állati ösztöneitől megszabadult medve és a négyballábas szarvas visszajut az erdőbe: éppen három nappal a vadászidény kezdete előtt. A természet is tévedhet: a két állat kicsit sem illik össze, mégis együtt kénytelenek menekülni, miközben nemcsak egy nagyon vad vadász lohol a nyomukba, hanem arra is rá kell jönniük, hogy az ő erdejükből valószínűleg rég kiköltöztek a normális állatok. Kalandjaik során találkoznak heves borzzal, mániákus kacsával, pánikbeteg kakassal, egy tarajos süllel, akik csak egy ölelésre vágyik, meg a vadon legveszedelmesebb bandájával: egy csapat mókussal. Az erdő különös vidék, és nem könnyű benne boldogulni sem szarvasnak, sem medvének. Megvásárolható: www.3-dbolt.hu 

 

Címkék: filmek nagyon aktív 3d ray blu ray blu vadon megvásárolható

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr392605793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kandras3d 2011.01.22. 21:42:46

Ne felejtsük: 3D változat lejátszáshoz szükséges 3D HDTV, 3D lejátszásra alkalmas Blu-ray lejátszó vagy PS3 és 3D szemüveg (a Blu-ray kiadvány nem tartalmazza).

Milyen jó lenne ha minden lemez mellett lenne egy PS3-as. :-)

gvrq2u 2011.02.22. 14:22:18

Az animációs sorozat legjobban sikerült része szerintem, a másik két részt elrontották.
süti beállítások módosítása