3D Blu-ray Filmek

Webáruházunk: www.3DNap.hu

3D Blu-ray Filmek

3D Filmek Blu-ray lemezen. Filmkritikák, leírások, 3d élmény. Újdonságok! Megjelenések Ritkaságok! Mind-mind 3D!

full HD 3D Blu-ray

3D Blu-ray filmek

3D Filmek

Csodálatos pókember 3D

A világ első hajlított képernyőjű OLED TV-je!

2013.01.13. - kandras3d Szólj hozzá!

A Samsung a CES-en bemutatta az otthoni szórakozás világát forradalmasító hajlított képernyőjű 3D OLED TV-jét. A készülék hajlított OLED panele panorámahatást, és minden eddiginél valósághűbb látványt nyújt.

Az OLED technológia és a panorámalátvány ötvözése az eddigi legjobb 3D házimozis élményt garantálja. A jobb és bal oldalon kissé meghajlított kivitelezés a televízión látható kép szélét és közepét is azonos távolságban tárja a néző szeme elé, ami az eddigieknél kényelmesebb az emberi szem számára.


„A Samsung úttörő szerepet játszik a televíziós innovációk területén, elkötelezett az olyan megoldások fejlesztése iránt, amelyeket a felhasználók jelenleg még el sem tudnak képzelni. A világ első hajlított képernyőjű OLED TV-jével minden eddiginél kiválóbb házimozis élményt kívánunk eljuttatni a felhasználók otthonába” – mondta a CES-en HS Kim, a Samsung Visual Display üzletágának alelnöke.

A bejegyzés trackback címe:

https://3dblurayfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr565014993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása